2016. október 14., péntek

Bevetés Sajókazán egy Svájci ifjúsági csoporttal

2016 október 1 és 8 között segítettünk renoválni az Üdvhadsereg újonnan szerzett közösségi házát Sajókazán egy svájci fiatalokból álló csoporttal- két lány és nyolc fiú vett részt a munkában Regina Wittwer őrnagynő vezetésével.

Az ifjak festették a kerítést és nyílászárókat, az összegyűlt szemetet  konténerbe rakták, csiszoltak: ajtót-ablakot, ráztak és gyűjtöttek diót, a padlást ellátták pallóval, egyszóval dolgoztak mindent, ami szükséges volt a rend kialakításához.

Mindezt persze sok humorral és jókedvvel, ének,beszélgetés és vicc felváltva hallatszott. A munkanapok végeztével gyermekfoglalkozást és Istentiszteletet is tartottak, megosztva néhány történetet a Bibliából és bizonyságot tettek saját életük megtapasztalásairól.

A helyieket mélyen megérintette a nyitott szívük az evangélium felé, amely megváltoztatta az életüket amikor hívőkké lettek.

A Sajókazaiaknak nagyon jó esett,hogy egy svájci fiatalokból álló csoport arra áldozza a szabadidejét,hogy eljöjjön nekik segíteni és minden költséget is átvállal a heti szükséges kiadásokból.

Összegzésként mondhatjuk,hogy nagyon örömteli és áldott hetet tölthettünk együtt! Hálásak vagyunk Istennek a nagyszerű lehetőségért.



A Sajókazán készült galéria





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése