2015. április 16., csütörtök


Szörnyi és Demi, avagy a gonosz elnyeri méltó büntetését
Bár a farsangi szezon már elmúlt és beköszöntött a tavasz, kedves történeteket feleleveníteni ilyenkor is szívmelengető.


„Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ha a Disney mesevilágát nézzük többségük a jó és a gonosz küzdelmét mutatja be, melynek a végén a rossz mindig elnyeri méltó büntetését, a jó pedig győzedelmeskedik. De mi lesz azokkal a gonoszokkal, akik a javulás útjára lépnének?
Mi tovább gondoltuk ezt a kérdést, és adtunk egy lehetőséget erre Szörnyellának és Demónának.
Elindult a munkafolyamat. Felvettük a Disney producerével a kapcsolatot, hogy február 14-én a két meglepetés vendéget leszerződtessük a Fény Házába, hogy önként enyhíthessenek a büntetésükön, illetve megmutathassák, hogy valóban a javulás útjára léptek. 

Hosszas egyezkedés után végül a Disney nagy örömmel elfogadta a felkérést! A két gonosztevő így a Fény Házában ünnepelte a farsangot!

Elérkezett a nagy nap.  A két gondozó gyermeki izgalommal várta a két önkéntest 15 órára. Mielőtt megjöttek, a gondozóknak alá kellett írni egy szerződést melyben magukra vállalták a felelősségét annak, hogy a két gonosztevő, ne gonoszkodjon….sokat.
Szörnyella és Demóna borús hangulattal jöttek be a házba, de amint meglátták a gyerekek csillogó arcát megenyhültek. Azon viszont különösen meglepődtek, hogy nem rémültek meg túlságosan a tőlük a gyerekek. Gondolkodtak is rajta, hogy bezzeg az ő idejükben ez másként volt.


A két gonosz barátnő rengeteg közös játékkal, ajándékokkal és édességgel készült abban reménykedve, hogy úgy lefárasztják a gyereket, hogy azok napokig csak aludjanak, ezzel okozva  örömöt a Disney jó útra tért gonoszainak”.

Mali Eleonóra

Fény Háza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése