2015. április 28., kedd

Nepáli földrengés áldozatainak segítése

Egy 7.8-as erősségű földrengés rázta meg április 25-én  szombaton korán reggel, Nepált amely elpusztította Kathmandu fővárost és régióját. A korai jelentések szerint  a halottak száma meghaladja a 3 400 főt, közösségi épületeket és üzleteket semmisített meg. Ez van az legrosszabb földrengés az elmúlt 81 év alatt, amely érintette ezt a területet.


 Az Üdvhadsereg  2009 óta dolgozik Nepálban és próbálja enyhíteni az egyébként is nagy szükségeket - a földrengést követően jelenleg a menedék biztosítása és a tiszta víz ellátása a legsürgetőbb feladat. Ehhez nekünk szükségünk van a segítségre.

André Cox  vezetőtábornok  felhívással fordult a világ üdvhadsereg tagjaihoz  és a barátokhoz, hogy támogassák a földrengés károsultjainak megsegítésére létrehozott  alapot.
Az Üdvhadsereg jelen van Nepálban folyamatosan, nem vagyunk ismeretlenek így közvetlenül várják tőlünk a segítséget, és mi ezért felelősséggel tartozunk feléjük,célunk:  hogy támogassuk az ott élőket ebben a helyzetben és segítsük elő a megkönnyebbülést és az újjáépítő erőfeszítéseket.

A nemzetközi felhívás honlapja elérhető ITT



 A magyar szervezet munkáját itt tudja támogatni : ADOMÁNY KÜLDÉSE
Köszönjük !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése