2014. december 2., kedd

Vannak fordítóink!


Hálát adunk Istennek, mert honlapunk angolra és németre való átültetéséhez megtaláltuk segítőinket. A fordítók önkéntes munkát fognak végezni. Már hozzá is kezdetek a fordításnak és kiválóan végezték azt el.
Kiket köszönthetünk fordítóként?
Gál Krisztián fog magyarról angolra fordítani. Krisztián a menüpontok angol megfelelőit már el is készítette. Mivel munka mellett segít nekünk, így addig, amíg a teljes honlap elkészül, várnunk kell egy kicsit. Gál Krisztián önkéntesként dolgozik az Üdvhadseregnek.
Szűcs Margit segít majd abban, hogy honlapunk szövegét német ajkú barátaink is megérthessék. Szűcs Margit is önkéntes: munkáját ajándékba adja nekünk.
Hála legyen Istennek mindkettőjükért!
Kedvet érez a segítéshez?
Ha, Ön, kedves Olvasónk, rendelkezik szabad kapacitással, szívesen látjuk! Segítségét akár egy hozzászólásban is fölajánlhatja. Ha diszkrétebb formában szeretné ezt megtenni, akkor jelentkezhet a következő email címen is: hu_pr@swi.salvationarmy.org
Ha ismeri múltunkat...
90 év áll a magyarországi Üdvhadsereg mögött. Aki ebből a múltból ismer emlékeket, kérjük írja meg nekünk! A múltban annyi minden történt, ami kihat a mára és ami Isten gyöngéd szeretetének bizonyítéka. Ezekért is hálával tartozunk. Aki tud, segítsen, hogy a konkrét történetekért is köszönetet mondhassunk. Írjon, aki indítást érez, a következő email címre: hr_pr@swi.salvationarmy.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése