2014. december 2., kedd

Miről szól az Üdvhadsereg blogja?


Sokan gondolhatják, hogy az Üdvhadsereg már annyi eszközt használ üzenetei közvetítésére, hogy felesleges lehet egy újabb eszközt igénybe venni. Hadd mondjuk itt el, hogy szerintünk miért van létjogosultsága ennek a kommunikációs formának.
Hálát szeretnénk adni!
Blogunk fő témája a hálaadás lesz. Annyi jó történik velünk, hogy az egyedül szentnek és jónak, a Teremtőnknek szeretnénk hálát adni ezekért a jó dolgokért. Szüntelenül fogunk jót írni és nem fogunk belefáradni.
Aktuális projektünk
Mi, az Üdvhadsereg online megjelenéséért felelős munkatársai jelenleg azon fáradozunk, hogy a hírlevelünkre minél többen föliratkozzanak. Azon is fáradozunk, hogy a honlapunk német és angol változata is elkészüljön. Szeretnénk a szokásos karácsonyi gyűjtéshez is információs hátteret biztosítani. Hogy ezekkel hogyan haladunk, arról blogunkban – ami internetes napló – fogunk beszámolni.
Várjuk a Testvérek ötleteit is
Természetesen a blogolás nem csak az Üdvhadsereg online világa körül fog forogni. Ha valamelyik hadosztályunkban hálaadásra indító esemény van (ó, vajon, hol nincs ilyen?), akkor írjátok meg nekünk és mi szívesen közzétesszük.
Hála Gyöngyös új lelkészéért!
Egy hadosztály új vezetőjéért mindig hálával tartozunk. Általa Isten új kezdeteket adhat nekünk. Köszönjük Nagy Gábort, a Gyöngyösi Gyülekezet új vezetőjét, aki kadéti rangban szolgál majd bennünket és Istenünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése